svar på tal

Har fått en arg kommentar angående mitt förra inlägg av någon som kallar sig för "Lina". Vet inte vilken Lina det är och vill därför inte hänga ut någon. Jag vill bara förklara mig!

Du skriver att det syns på bilderna att jag kört för fort - men jag kan tala om för dig att jag körde på en 70-väg och låg dessutom under 70. Hade jag kört 70 hade det blivit betydligt större skador på både bilen och mig.

Kan förstå att det jag skrev uppfattades som att jag inte bryr mig om vad som hänt, men så är verkligen inte fallet. Du kan ju inte mena att du på fullaste allvar tror att detta inte påverkat mig?

Vad jag menade med "shit happens" är att gjort är gjort och går inte att ändra på. Det är något som kan hända precis vem som helst, närsomhelst, speciellt i den här snöstormen.

Sedan lät det inte precis som att du, Lina, var orolig för mig i ditt arga inlägg. Du skriver att jag är "så jävla omogen" och att du är sur på mig över massa saker. Det känns knappast som att du har rätt att vara sur på mig för det här, tror snarare att det gäller någon tidigare händelse. Måste säga att jag blir oerhört besviken på dig som ska föreställa min vän. Jag tycker att blir man sur över något så tar man upp det direkt. Så värnar man om sina vänner!

Och vad vet du om vad Henning har för åsikter om krocken? Just det... ingenting!!!


krock!!!!

Idag när jag var på väg från Birsta till Alnö så låg det en bil i diket på andra sidan vägen. Nyfiken som man är kan man ju inte låta bli att fästa blicken mot olyckan, och självklart orsakar jag en egen olycka då. Jag lyckades köra in med Hennings passat i en bil som stod parkerad längs vägkanten. Så här mycket vart det kvar av den bilen:





Passaten klarade sig hyffsat enligt mitt tycke, men Henning säger att det är ganska mycket att göra på den iaf :P Så här ser den ut nu:




Känns ju inte dödskul direkt när man lyckas köra sönder andras grejer. Om det ändå vore ens egen!
Aja, shit happens. Tur att inga skadade sig och att Henning inte vart sur iaf :)

Pusss och godnatt

Ave maria - grym 15 årig tjej!!!!