Inatt ska jag sova som en Gud!



SULTAN SAGVÅG


2 st 90x200

Från IKEA

UNDERBAAAAAAAAAAAART! ♥

Och ALDRIG MER tänker jag göra mig av med min säng, bara för att den man råkar träffa har en bättre, skönare eller snyggare säng. Nä för nu har jag lyxat till det och köpt en dyr och skön säng!


Min nya favvolåt:



Och NEJ texten är ingenting jag vill förmedla, utan det får Lady Gaga stå för.
Om vi ska prata genom musiktexter är snarare Beyonce -  Irreplaceable någonting som skulle beskriva hur jag känner just nu!

Nu ska jag må!
Ciao!


Fuck you

Trots att det var det här jag ville så kan jag inte hejda tårarna från att falla. Allting påminner om dig, och jag tycker mig se dig överallt. Har svårt att tänka på annat! Men innerst inne vet jag ju att vi inte är rätt för varann. Vi är alldeles för olika för att kunna funka ihop! Inga gemensamma intressen och helt olika syn på saker här i livet.

Jag blir så arg på mig själv att jag inte kan styra mina tankar, för ärligt talat bryr jag mig inte ett skit om dig längre. Du har redan gått vidare med en ny, och jag vill verkligen inte ha tillbaka dig. Om du så skulle be och böna på dina bara knän, så vet jag att tillsammans med dig är jag inte lycklig!
Jag tror bara att jag är rädd för att vara ensam helt enkelt..



Men på senare dag har jag insett att jag har faktiskt en underbar vän, som verkligen får mig att må bra och som gör mig lycklig.
Jag är så glad att du finns kvar trots allt som hänt. Förlåt att jag svikit och sårat dig! Du är verkligen en sann vän Peppe <3
Och jag skiter ärligt i alla er som missunnar oss denna vänskap - eller ni som tror att vi är något mer än bara vänner, för så är det inte! Du är bara en helt underbar vän!

Tusen tack till min familj och släkt också, för att ni finns där för mig <3
Utan er vet jag inte vad jag skulle göra! Älskar er!

Puss!

Kattunge titt :)

Ska snart träffa en gammal god vän till mig, Peppe! känns så jävla skönt att vi kan vara vänner efter allt. Vissa människor bara känner man att man vill ha kvar i sin omgivning! De som betyder något!

Fick precis veta att mitt ex, Henning, har träffat en ny. Rätt komiskt när man vet hur det hela ligger till, haha ;) menmen.. jag önskar dem ALL LYCKA! :) De verkar passa bra ihop! Båda har ju bilintresset vilket verkar komma först i alla lägen :P

Har precis städat lite och hängt upp nya gardiner för snart kommer det folk hit och ska titta på kattungarna! :D



Ciao!

kattungarna!!!!



alla fyra



sigrid (bokad)



2 st hanar, jag kallar dom för tommie och mickey :)
fortfarande till salu :)



en hona, som jag kallar för Gloria :) fortfarande till salu!



mickey, gloria och sigrid! <3

Och ja, som ni märker är de döpta efter Carola-låtar - eftersom deras mamma heter Carola! :)



Foppa på väg ut! ps. trehjulingen är INTE till salu :)



Och till sist... titta vad fiiiiiiiint jag har fått det :D



Underbar dag!!! :)

kommer bilder på kattungarna snart!

Vad roligt! Det är flera stycken som hört av sig som är intresserade av mina kattungar :D Har lovat att jag ska lägga ut lite bilder på dom här på bloggen så ni får se hur de ser ut nu när de har växt :D
Laddar kameran nu så får jag knäppa lite sen :)

Ringde på en tvmöbel nyss på blocket för 50:-


Fast är den så billig så lär de ju va nå skavanker på den. Men vi får väl se :)

ÅÅÅH SNART HAR JAG ETT VACKERT HEM <3



Yes! Jag köpte bordet!

Köpte vardagsrumsbordet idag iaf :) Prutade ner det från 700 till 500kr ;)



Känns så jävla underbart! :D Plus att Sannas grannar gav bort en vit bokhylla till mig också. Så nu har jag fått upp alla filmer /böcker/skivor från golvet! Och H hämtade lite av sina sista saker här idag också. Ska hämta resten till veckan då han fixat bil.

Känns jätteskönt att börja få ordning här faktiskt, känns som man börjar få ordning på livet liksom! :)

Skulle så gärna vilja ha vitrinmöbeln jag la in i förra inlägget. Men jag borde prioritera att köpa en SÄNG :D haha!
Även om soffan är riktigt skön ;)



Ciao!

Ögonshoppar lite :)



Pris: 700kr

Länk



Pris: 1499kr

Länk



Pris: 500kr

Länk

"jag saknar den gamla ida!"

Har fått höra den kommentaren av två olika människor i min omgivning idag. Och jo, tack jag saknar också den idan! Jag var gladare och spralligare förut, snällare och hittade på roliga saker. Man mådde helt enkelt mycket bättre då!

Men jag vet inte vad det är som håller på att hända med mig.. allt bara började gå snett för sisådär 1 år sedan. Och visst, alla mina bra egenskaper kommer väl inte fram pga att man inte mår riktigt 100 heller.

Men det känns ju som att jag håller på att få en nystart nu. Jag har ju alla förutsättningar till att börja må bra igen snart. Har pratat med csn och skickat in ansökan om studielån så jag kommer ha råd att bo kvar. Måste bara lära mig att tacka nej till jobb när jag verkligen inte vill, för studierna ska inte behöva drabbas!

Nu tänkte jag borsta tänderna och mysa med kattungarna tills jag ska skörda om 20 min. Sen väntar soffan/sängen!

Ciao!

asså jag orkar snart inte längre...

...

Åh vilken fantastiskt tråkig dag!

Inledde dagen med en kemilektion vilket är en sjukt rolig start på dagen, eftersom kemi är mitt favoritämne! :) Sedan hämtade min favorittjej mig på komvux för att åka och städa resten av dagen :D Fantastiskt kul va?! :D

Åh vad seriös jag är....

Näe helt sjukt vilken tråkig dag! Jag HATAR kemi och jag HATAR ett städa och jag HATAR den människan! :@
Men jag måste ju klara kemin för att slippa det andra jag hatar ;P

Fick höra idag av mina kära klasskamrater att man inte kan läsa B-kurser till hösten utan bara på våren. För att jag ska kunna läsa mina kurser måste jag alltså läsa på distans! Ska ta och boka in ett möte med syon på komvux!

Ikväll har jag kollat på Dating in the Dark och skördat åt mig, Jonas och Ziri på Farmville. Vi måste vinna vårat co-op för då får vi en gul skolbuss :) Om någon vill joina så har vi bara cranberries kvar att skörda! :D



Nu ska jag plugga biologi inför systematik-provet på fredag!

Ciao!

Solbränd :D

Har suttit ute i solen idag hemma hos Märta-Li med henne och Ziri. Och fast att det var så lite sol och blåste kalla vindar, så blev vi SOLBRÄNDA =)

Känns även skönt att fått hjälp av syster min med matten! Hade kört fast totalt!
Sedan for vi ut till pappa där jag lagade Pasta Carbonara! Det var så himla kul att få höra av dom andra att det var gott! Jag som är så ovan att laga mat! :D



Och mina grabbar har varit ute HELA DAGEN idag :)


Caught in a bad romance

Inget att skyffla under stolen med..

Ja, det är ju ingen hemlighet längre att Henning flyttade ut igår (eftersom han redan skrivit ut det på sin facebook). Allt känns såklart enormt jobbigt och jätte ensamt! Har ju inte heller några möbler vilket får hela den här lägenheten att kännas som en jävla knarkarlägenhet. Vet ju att jag inte har råd att köpa nya möbler nu heller, så det får väl det hela att kännas extra jobbigt.

Om nån har några möbler till övers eller är bra på att peppa så hör gärna av er :)




Lasse för fan!


Slitit som ett djur idag!

Fyfan vilken slitig arbetsdag! Har stressat som ett as, så svetten har bara runnit om mig! Har städat 11 ställen på 8h, och DET ÄR MKT VILL JAG LOVA =) Med tanke på att det inte är några små ställen någon av dem :P
Spydde även imorse, men det berodde på att jag tagit en pencillintablett på tom mage! Det kunde man tydligen inte göra :P Nu sitter jag bara hemma och lyssnar på låtar på youtube. I brist på annat att göra!
Kan det inte bli natt snart så man får gå o lägga sig? Har så förbannat jävla tråkigt!




Why do I do the things I do? Was I born this way or am I self made fool? I shoot the lights and I curse the dark I need your love but I break your heart And I know the words that'll bring you back but But I don't say nothing as I watch you pack I had to work to become the jerk I've come to be It ain't easy being me

Pluggdag!

Jag och Märta-Li sitter ute hos Pekka i Silje och ska ha en pluggdag idag! Jag måste skriva klar Evolutions-inlämningsfrågorna, som är assvåra! Plus att jag borde ha börjat på min Etologi-uppsats och räknat en sjuhelvetes massa matte! Ligger efter i ALLT . Blir trött av att bara tänka på det!



Söööööööt Juuuuunajjjj! <3

kissemissarna <3







Nu ska jag fara och jobba! Jobbar 14.30-09 och det tackar jag gud för! För det är STORHELG :D
Pyss <3

Långfredagsmys igår!



Kycklingrullar till mig och märta :)




Jag tog rhode-island och märta VETLÖK ;)



Märta-ali



Mums gott med mat



Pappa-ali



Ebba-li

Nu ska jag ta en promenad bort till mormor och morfar, som inte är hemma, och låna deras skrivare till att skriva ut lite skolarbeten plus en uppsägning av ett garage som jag borde sagt upp för LÄNGESEN.

Hörs! Puss <3

Även pappan i familjen sköter om barna sina! <3



Runar tillsammans med sina barn



Mamma katt är tacksam för all hjälp hon får :)




GLAD PÅSK ÖNSKAR CAROLA


Påsk!!!

Ja nu var det då påsklov . Men inte för min del! För jag tänker plugga mer än nånsin! :D Och det känns faktiskt roligt på nå konstigt sätt :D Jag hade kemiprov igår som jag tror och hoppas att jag klarade iaf! :) Igår var en riktigt bra dag måste jag säga!

Nu väntar jag på att pappsen ska komma och hämta upp mig och märta och ziri så ska vi ut o hälsa på honom! :D




Det här är verkligen ett band som jag skulle vilja se live alltså! Dom har så jävla bra låtar! Och dom är verkligen duktiga live! Har för mig att jag sett någon video med dom live där de inte alls var bra. Men nu lyckas jag inte hitta den :b Sjukt bra band iaf!