KEMI = DÖDEN

längesen man bloggade nu känns det som! sitter och pluggar inför ett kemiprov som jag ska ha imorgon! men som vanligt känns allt annat roligare när jag pluggar kemi. farmville, youtube you name it! ;P



There is no reason, there is no rhyme
It's crystal clear
I hear your voice
And all the darkness disappears
Everytime I look into your eyes
You make me love you
And I do truly love you
How you make me love you
And I do truly love you

I belong to you, you belong to me

Forever

Want you

Baby I want you
And I thought that you should know
That I believe
And you're the wind that's underneath my wings
I belong to you, you belong to me


Eros Ramazzotti SÄTT DIG PÅ MIG <3

Rösta på mitt bidrag!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Ida Selin - But I do love you



Idag mår jag mycket bättre! Speciellt efter att pappa visade mig "Nästa" - knappen på skatteverkets hemsida! Jag trodde nämligen att jag skulle få en restskatt på 29 000, när det i själva verket var det som skulle skattas totalt (om jag förstått det hela rätt). Så klickade man sig vidare till nästa sida så var summan betydligt mindre! :D pjeeew!

Spelade in min kompis Sannas favoritlåt "But I do love you" alldeles nyss! Hope you like it :) Puss!

Orkelös, känner mig tom

Vet egentligen inte vad jag ska skriva.. känner egentligen att jag vill skriva av mig, men jag vet att ingen är intresserad av att läsa. Kommer bara få kommentarer som:
"Ryck upp dig nu Ida" - men NEJ jag kan inte rycka upp mig - DET ÄR DET SOM ÄR PROBLEMET!!!
Har under en tid nu känt mig jävligt splittrad - ena dagen känns allt så bra, för att sedan nästa dag kännas åt helvete. Vet inte vad jag vill för fem öre, inte med nått! Vad vill jag göra av mitt liv? Jag vill inte ha friheten att välja! Jag orkar inte välja, jag är inte stark nog till det.
Jag tror jag vet vad jag vill, ibland, men jag vet nog inte det. Var tog all ork vägen? Jag går ju bara runt och deppar!
Gråter hysteriskt utan anledning. Får utbrott titt som tätt. Sover flera gånger om dagen och är ändå trött hela tiden. Velar hit och dit om saker. Humöret är som en jävla bergochdalbana och det är jag också! Känner mig så jävla värdelös och som en så jävla dålig människa. Och det vet jag att jag är! Jag behandlar människor som skit! Tack och hej!





Carola har fått kattungar!

Igår den 20 mars 2010, fick Carola fyra små bäbisar <3






sååå små <3

jag misstänker att de 2 oranga är killar och de andra 2 är honor för de har 3 färger i sig (vilket hanar ej kan ha).
hör av dig om du är intresserad av någon av dem! och alla är välkommen att komma och titta på dom om ni vill :)




MYROR HELA LÄGENHETEN!!!!!!!!

Imorse när jag vaknade var jag omringad av myror! De kryllade över hela golvet! Mestadels i hallen, men även i sovrummet och några i köket och vardagsrummet!
*klias över hela kroppen*
Så det första jag gjorde var att ringa Tobias Byström, som jobbar åt Nomor Skadedjursbekämpning! Snäll som han är, skulle han hjälpa mig sanera lägenheten från dessa äckliga kräk!
Morgonen bestod av att spruta Cillit Bang på myrorna och sedan skura ren hela golvet. Efter cirka 30 min hade de skickat sina polare istället! Jävla odjur!



Sedan kom Modig o hämtade mig så var vi på Apoteket och köpte medicin till hans pappa som var magsjuk. Sedan skjutsade han ner mig på jobbet - och här sitter jag nu! :)
Jobbar 13.30-20.00!

Sedan hoppas jag att Ziri kan komma och hämta mig så ska vi åka o spana in hennes nya lya som hon fått nycklarna till idag ;)