HELVETE VAD JAG SKA MÅÅÅÅ

På torsdag sticker jag till Cypern! Ska bli så jävulskt skönt. Tänka, jobba, vara ledig, supa.
YEÄÄÄÄÄÄÄJ!

Inga problem med katter inte ;D

Sammy funkar jättebra ihop med missarna mina. Runar stångas mot honom. Carola har inga problem att ligga nära. Både Carola och Runar brukar följa med oss på kvällspromenad (:

September.. Ge mig din röst!

JAAA jag kom iväg ändå. Så jävla glad att jag for på Linköping stadsfest! Även om det är sämst att jag missade Selånger, vilket enligt mig är årets höjdpunkt, efter julafton då. Men September är helt klart min nya idol! Oj vad hon berörde mig alltså. Jag DÖÖÖR. Jag ville bara gråta. Helt sjukt. Fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Så bra var hon live alltså. Hennes jävla röst ger mig rysningar som, jag svär, en orgasm inte ens är i samma klass som alltså.

Walk alone är för övrigt min nya favvolåt. Kärlek.
Den påminner om Neverending stories (:




Här kan ni se vad ni missade, alla ni som vad dödstråkiga och inte ville följa med :P
(Dra fram till 3.54)

<3 M, du är mums!

Resuscitate me, I'm begging you please

























På lördag spelar September på Linköping stadsfest och som det ser ut nu så kommer jag att missa henne. Om jag inte får för mig att åka själv då, eller bjuda med mig nån jäkel :P
Ingen har råd, vill eller kan av mina vänner. Tråkigt! Hon är verkligen min idol, och jag hade velat se henne.  Hoppas jag får med mig någon tillslut! Ska muta en viss person om en stund ;)

Väntar på att något ska hända

Jag känner mig rastlös. Vill att något ska hända. Jag försöker hitta på saker hela tiden. Både på jobbet och hemma. Men det är ändå något som får mig att känna som jag gör. Vad är fel? Nånting är inte rätt.

Alltså seriöst, vad håller jag på med?



Ryssen behöver nytt hem!

En kompis till mig hörde av sig idag och behöver hjälp att hitta ett nytt hem till katten Ryssen. Han verkar ha haft ett tufft liv innan han flyttade in på deras altan, vad man kan tyda av alla skråmor han har. Kan du hjälpa Ryssen till ett bättre liv? Hör av dig på 073 - 044 60 66.



Vill du också få gratis glass?

Det är superenkelt. Klicka på länken nedan och svara på några frågor. Sen kommer du att få ett sms som du enkelt visar upp i kassan :)
Gratis glass! Först till kvarn gäller!

Sammy på Irland @ Dogs aid


Sammy hoppar in i bilden ungefär vid 0:40 :)

Runars veterinärbesök



När jag kom hem från Irland upptäckte jag att Runar hade en stor bulle på ena sidan halsen, så jag åkte in till veterinären med honom. 1700:- fattigare fick jag tillbaka min älskling, och då hade de tömt honom på va 1dl var och och satt dit ett dränage. Såhär såg han då ut:



Nu går han på pencillin i 10 dar och mår jättebra igen.