Secontunez - summer

Älskar att lyssna på sommarlåtar. Längtar bara mer o mer till jag och Emma åker utomlands! Vi ska boka resan imorgon. Spännande o se vart det blir! :D


AIK-pose



Nöff nöff!

Fotnot. Varför jag inte har några byxor är för att jag har klänning under och nylonisar (;

FUCK THIS LIFE

Allt påminner ju om dig... Kan allt bara sluta o göra det? Det är fan jobbigt. Men jag har ändå tagit ett steg i rätt riktning. Förut klarade jag inte av att höra musik som du gillar, men nu ska jag fan lyssna klart på hela låten, inte byta. Jag SKA klara det! Och det gick faktiskt ikväll älsklling :) Jag lyssnade på två av dina favoritlåtar. Och sjöng en av dom på rockband hos Tessan o Jani. Utan tårar, bara mycket känslor och tankar som snurrade.



Jag kommer alltid att älska dig
<3

Upphittad katt på södermalm

Någon som saknar denna misse? Hittades skrikandes utanför ett fönster på södermalm i vinterkylan.



Just nu bor han hemma hos mig. Hör av dig på 073-0446066 om du känner igen denna kisse!

Han verkar ha ätit fågelmat ute vad jag kan tyda ur hans spya. Eller är inte detta sånt nät som brukar sitta runt fågelmat?



Stackars liten! :(

Full vecka!



Med reservation för ändringar!

The only thing I'll ever ask of you

Ååh jag vill inte fortsätta såhär!!!! Snälla ta mig tillbaka... Ett liv utan dig känns inte värt att leva :'( Jag förstår inte hur jag ska kunna komma över dig? Jag såg verkligen en framtid med dig, som jag aldrig kunnat se med någon tidigare. På riktigt! Jag vill inte komma över dig! Jag vill inte hitta någon annan.. Då vill jag inte fortsätta längre..





Love me

❤ ♡ ❤ ♡ ❤ ♡ ❤ ♡ ❤ ♡ ❤ ♡ ❤ ♡ ❤ ♡ ❤ ♡ ❤ ♡ ❤


Man måste ligga med många fula grodor, innan man hittar sin prins

Jobba jobba jobba!



Jobbar 08-09. Men kliver på kortpasset imorgon direkt efter, så slutar imorgon 15.30.
Sen ska jag måla klart sovrummet en sista vända, i väntan på finbesök.

Finns inte så mkt mer o säga, jag jobbar och försöker hålla humöret uppe så gott det går.
Men nu ska jag sova så det snabbare blir söndag :D

Natti!

Inlägg om oralsex

Läste precis ett jätteroligt inlägg i min systers blogg som jag bara måste få tipsa om!

FEEEEEEEEEEETLÄÄÄÄÄNK




"Du tar satsen i munnen, va?" fick jag i ett SMS för några veckor sedan. "Naturligtvis inte under några som helst omständigheter" svarade jag och han kontrade med "Då kommer du få lära dig det. :)" Jag höll kanske på att dö, för att jag aldrig blivit ifrågasatt så fräckt och i så fruktansvärt mycket avsaknad av respekt, så jag skickade det till min syster och hon svarade: "Självklart, han tar mens i munnen va?" Men när man säger det till en man, för att ge ett perspektiv på vad det innebär för mig att ta hans sats i munnen, så är man helt plötsligt en tråkig jävla feministfitta. Det är inte alls samma sak, tycker de. Mens är ju blod och sperma är ju sperma.

Jag tycker att det är respektlöst att ifrågasätta en kvinna som säger nej till att svälja en mans utlösning. Jag tycker män borde ta för givet att kvinnor inte gör det, de ska inte ens behöva fråga, låt kvinnan säga till istället ifall hon gärna gör det. Jag kan inte ta för givet att varje ny kille jag ligger med tycker det är okej att ha sex då jag har mens, utan jag får ju kolla läget. Du det är den tiden på månaden, jag har inga problem med det, har du? Alla har väl någon ovanlig grej som just de tycker mer eller mindre om att göra, därför får man ju respektera varandra och kolla läget innan man lägger sig med varandra. Jag kör ju inte upp min mensmutta i hans ansikte till exempel, för det tycker jag skulle vara respektlöst. Jag skulle inte slicka mig själv med mens, så därför förutsätter jag att ingen man gör det heller. Så därför - kan du inte tänka dig att svälja din sats, be inte mig."

ang kommentar på "låtförslag"



Har suttit och funderat riktigt länge nu på vem detta kan vara.
Någon som haft feber, kallar mig för "idis" och lyssnar på sam cooke.
Och dessutom lyssnar på Basshunter. Och Carola liksom. Jag kan fan inte komma på vem du är :-)

Så snälla tala om vem du är, så lovar jag att jag ska tillägna dig en låt :-)

Puss!

Ida Selin - Speechless (lady gaga cover)



Det här är vad jag pysslat med ikväll. Fick som låtförslag av min vän Jesper att välja valfri Lady Gaga-låt. Så den här är till dig Jesper! :-)

Jag ska fan ta o färga håret RÖD-LILA




Undra om man ska ta o köpa färg imorgon o lägga i.... ;)

I still wonder why



Now I cry myself to sleep
only you are what I need
we can make it if we try
I am nowhere without you
I don't know what I should do
Cause my tears whould never dry
and I still wonder why



Min dag i bilder:




Som ni ser har "Gubben" det jättebra i sitt nya hem.
Han heter from nu Diesel och bor i Naxta med Johan och Chollidoll v

Dag 10: En person du kan lita på


Kan inte välja mellan mina underbara systrar, men er litar jag på till 110 %
Älskar er!

Försvinn ur mitt huvud :'(

Snälla jävla tankar.. stick för i helvete.. låt mig gå vidare! Jag orkar snart inte längre.. Varför ska det vara så jävla svårt för???




han sjunger rakt in i mitt (`v´)



Tack Airto, för att du sjunger så berörande. Du hjälper mig att få ur mig alla "dåliga" känslor som nu måste ur kroppen. Du får mig att tänka att det finns faktiskt människor som känner precis som det du sjunger. Jag behöver bara ge det tid!

Lady gagas nya


Lady Gaga - Born this way

Dag 9: Två saker du önskade att du kunde.

  1. Gå tillbaka i tiden
  2. Gå ner i spagat

Fredagen i bilder


visa tuttarna så får du popcorn

dagens lunch

middagsbjudning





Dag 8: Tre ord du använder varje dag.

  1. Jag
  2. Vet
  3. Inte

    Hehe det är ord som jag använder dagligen.. I samma mening hehe :P

Dag 7: Fyra minnen du aldrig glömmer.

  1. Panikkänslan jag fick när Foppa blev påkörd. Jag har aldrig varit så förstörd i hela mitt liv. Jag mindes inte sedan vilka som varit på plats för jag var så ledsen och upprörd.
  2. Rädslan jag kände när jag åkte Fritt Fall. Jag som var värsta "kill-tjejen" - inte rädd för nånting - är numer höjdrädd som få.
  3. När jag som liten försökte klättra upp i min morbrors träd och det gick av. Det var endast en tunn liten kvistliknande stam. Jag skämdes så mycket så jag gömde mig bakom soffan och grät när mamma tvingade mig att gå över och be om ursäkt.
  4. Hur ledsen jag var när dom snodde min bil, som egentligen jag bara hade på lån. Det var pappa och Cickis bil. Fatta att ringa och berätta en sån sak sen för dom sen liksom?

Idag börjar mitt NYA liv =)

Nu är det bara att blicka framåt. Inte neråt, och alltså inte bakåt =)
Sitter på jobbet nu, ska jobba 18-12.30. Sen blir det måla om sovrummet imorgon en till vända :)
Jiho!

Dag 6: Fem saker du inte kan leva utan.

  1. Mobiltelefon
  2. Katter
  3. Musik
  4. Familj
  5. Facebook

Dag 5: Sex låtar du är beroende av

  1. Dan Winther - Dont stop push it now
  2. September - Mikrofonkåt
  3. LeAnn Rimes - You light up my life
  4. Ozi - Juicy pen
  5. Rihanna - S&M
  6. Andrew Spencer - To be with you

Mia Törnblom = DU ÄR GUD

"Jag vet att det inte alltid är så lätt att i alla lägen tycka om sig själv. Därför kommer mycket i den här boken handla om hur vi gör just det. Vad det främst går ut på är att se på sig själv och sina handlngar. Förlåta sig själv för vad som varit. Att ställa till rätta saker man ställt till med och säga förlåt till människor man skadat eller gjort illa."

Men Mia, hur ska jag kunna förlåta mig själv? Hur ska jag kunna läsa vidare i din bok Självkänsla nu, när just den textraden på sidan 19, fick mig att brista ut i tårar. Jag är ju precis som det exemplet du beskriver i din bok, där man lägger skulden på andra och ser sig själv som offret. Iaf i de situationer där min dåliga självkänsla spelar in.

Hur ska jag kunna förlåta mig själv, när jag känner så lite för mig själv som jag gör? Nervärderar mig själv till tusen. Jag tänker inte gå in detaljer för då kommer bara någon försöka sänka mig ännu lägre. Men jag förstår inte hur jag ska kunna förlåta mig själv för all smärta jag orsakat både mig själv och andra. Jag vet ju att det är MITT fel. Enbart MITT!

Men okej Mia, jag lovar att jag ska läsa vidare.. men inte ikväll.. det får bli imorgon!
Puss på dig idolen!


HEHEHHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHE


Kissies barnmats diet

Ingen har ni väl undgått Kissies nya bantningstips.
Nämligen att äta 2 barnmatsburkar/dag.

Den här metoden har uppmärksammats i både tidningar och i radiokanaler som en skandal, då hennes läsare består främst av 13-14 åringar och sänder ut väldigt fel signaler till dem. Vad säger ni?

Efter lite googlning hittar jag information som säger att "Hur många kalorier du behöver per dag är högst individuellt". Hittade även en länk där man kan räkna ut exakt hur mycket kalorier just DU behöver, utifrån längd, vikt osv. Klicka här
Mitt energibehov är tydligen 1679 kcal/dag.

En burk innehåller ca 35 kalorier. Hur kan då Kissie klara sig på endast 70 kalorier per dag, medan jag tydligen behöver 1679? Hm?



Varför har man mardrömmar?

Någon som har nå svar på det? Är det så att Gud pissar på en, som en god vän till mig brukar uttrycka sig. Att för allt ont man gör i livet, straffas man i sömnen där man är helt jävla hjälplös och ingenting kan göra?

Jag har drömt 2 mardrömmar nu på sistone, som har utspelat sig på exakt samma plats. Vad tyder det på? Att jag kommer dö just där eller?

Mardröm 1: Jag och min lillasyster Ziri är ute och åker bil med Peppes X-flickvän; Emelie Wassman. Vi kommer från citygross-hållet och kör mot rondellen mot granloholm. Precis innan rondellen tittar Emelie åt något annat håll och vi kör rätt in i en snöhög vid Northcar. Jag och Ziri blir förlamade medan Emelie klarade sig utmärkt.
Man ba, jahaaa okej? Normal dröm... NOT!

Mardröm 2:
Jag är ute och går kring Northcar sent på kvällen. Det har nämligen varit inbrott i min mammas bil där och jag vill hjälpa henne snoka lite. (Den biten är sann, om inbrottet) När jag kommer till exakt samma plats som i förra mardrömmen, så kommer en traktor och slänger en snöskopa rätt över mig. Innan jag hinner försöka kravla mig loss, slänger han dit en till. Ett litet tomrum skapas så jag försöker förtvivlat få upp telefonen och ringa 112.
Sen vaknade jag. Också helt sjukt!





Dag 4: Sju rädslor/fobier

  1. Att folk ska tycka att mina matlagning är dålig
  2. Att behöva åldras ensam
  3. Att mina barn kommer att få en dålig uppväxt
  4. Att mina katter kommer att dö en dag
  5. Att dö i cancer
  6. Att gå till tandläkaren
  7. Att få HIV

Låtförslag önskas!

Som de flesta av er vet så sjunger jag en del, och brukar lägga ut mina låtar på youtube.
Så nu tänkte jag be er BOMBA mig med förslag på låtar jag kan sjunga in.



Jag vill ha mycket att välja mellan så come on nu bara =)
Kanske blir det just din låt jag väljer, och tillägnar den dig! ;)

Speechless...



Jag kommer aldrig förstå det som händer nu... varför?

Dag 3: Åtta saker som irriterar dig

  1. Folk som säger "aa" eller "mm" på fel ställen, när man försöker berätta något.
  2. När folk försöker driva med mig
  3. Elaka kommentarer, vad är meningen med dessa liksom?
  4. När Facebook ligger nere
  5. Att behöva åka buss, för att jag köpt en skitbil som vägrar starta
  6. Killar som tvingar en till saker
  7. Att jag alltid lyckas spilla frätande klorin på kläderna
  8. Att inte ha någon tv-dosa

Hur mycket snor kan det finnas i en näsa egentligen???

Jag mår fan inte bra idag alltså. Hostar och snorar med 3 sek intervaller. INTE kul!


Frukost



Uppstekta stuvade makaroner och korv från gårdagens middag :) MÖMMAH

Dag 2: Nio saker du gör varje dag

  1. Snoozar
  2. Runkar
  3. Klappa kissarna
  4. Nyser
  5. Äter
  6. Kissar
  7. Borstar tänderna
  8. Facebookar :)
  9. Sover

    Finn ett fel.


Jag kommer aldrig att glömma dig


BILDBOMB

Hittade lite roliga bilder på min syster Märta-Lis Facebook. Gamla men ändå VÄLDIGT roliga :D










'

Dag 1: Tio saker om dig själv.

  1. Jag har väldigt dålig tidsuppfattning
  2. Jag blir lätt stressad, därför bjuder jag sällan hem folk
  3. Jag har haft pojkvänner som varit svartsjuk på mina katter.
  4. Jag sover naken för att lufta musen
  5. Jag hatar nysningar. Blir så pinsam stämning för personen om det är en "misslyckad nysning" hihi (:
  6. Jag är kändiskåt
  7. Jag läser inte Paows blogg längre, sen hon bytte design
  8. Jag har ännu inte klarat ens en hel dag på shake-diet.
  9. Jag rapar inte offentligt
  10. Jag har som ni märkt inga gränser, utan pratar brett och öppet om mig själv :)


NU KÖR VI

Dag 1: Tio saker om dig själv.
Dag 2: Nio saker du gör varje dag.
Dag 3: Åtta saker som irriterar dig .
Dag 4: Sju rädslor/fobier.
Dag 5: Sex låtar du är beroende av.
Dag 6: Fem saker du inte kan leva utan.
Dag 7: Fyra minnen du aldrig glömmer.
Dag 8: Tre ord du använder varje dag.
Dag 9: Två saker du önskade att du kunde.
Dag 10: En person du kan lita på



hehe, nice tatuerging. Eller? haha :D

Tillägnat Jyrki Ojala

Vilken toppenkille! Verkligen! Är så glad att jag fått en så underbar vän. Du är så himla snäll och tack för att du ställer upp och hjälper mig! Tapeten hängde kvar då jag kom hem :-) Din glädje smittar verkligen av sig på mig. Den här dagen behövde jag verkligen! Tusen tack! Ville bara säga det! Underbara vän!


Snygg mönsterpassning va? Hehe... Det ska målas vitt imorgon :-)


DJ Pish - Tjena Tjena

Bara tänka på mig själv

Jag kunde fan inte jobba idag alltså. Jag kände verkligen att jag behövde en dag hemma för att samla kraft. För igår sprack min lill glädjebubbla som jag stängt in mig i.
Så idag tänker jag göra saker och bara tänka på mig själv. Sånt som gör MIG lycklig.



Hittade en jättebra serie på svtplay.se som heter "Jakten på lyckan". Gud vilket bra program, precis vad jag behövde! I avsnitt 2 går de igenom ifall lycka går att styra genom positivt tänkande. Typ som Mia Törnblom menar, ni vet. Det tror jag absolut på! Tänk om man hade råd att gå till henne o få tips va? Helt underbart!

Lite intressant fakta var ju att 60% av vår lycka sitter i generna. Endast 40% har att göra med hur vi tänker och känner. Inte så nice!

Men just därför är det ju jätteviktigt att jobba med detta!

Gud, om du finns, gör mig stark!

Varför är jag så skör? Minsta lilla motgång blir jag jätteledsen. Ändå kan så små saker göra mig glad för stunden. Varför kan inte jag borsta av mig problem på samma sätt som andra? Jag orkar inte känna så här längre. Jag vill att allt ska kännas bra.
Jag är fan inte normal. Jag är en hemsk människa jag inte vill vara. Jag försöker att inte såra andra, men i mina försök lyckas jag istället såra dem till 1000.

Jag har en väninna som är väldigt stark som person - en sån som verkligen vågar säga ifrån. Folk visar henne respekt, även jag, och den respekten vill jag också att folk ska ha för mig. Men jag är inte den starka tjejen. Jag är inte den som vågar säga ifrån. Jag vill inte trampa folk på tårna, men jag har märkt att de gånger jag säger ifrån - mår jag bättre själv. Och det är fan dags att börja tänka på sig själv nu. Jag orkar inte mer smärta, då bryter jag ihop! Nu får det fan vara bra!

Om jag så ska stalka sönder min och hennes relation, så kanske det är vad som krävs för att få mig att börja leva.



Ännu fler katter som söker hem


Tusselina
född den 20 okt 2007, öronmärkt och kastrerad


Molly
född sommaren 2008, öronmärkt och kastrerad

Kontakta mig på 073-0446066 // Katthjälpen

Elak kommentar

Jag måste säga att jag nog ALDRIG kommer att förstå mig på det här med att skicka iväg elaka kommentarer anonymt. Varför kasta skit och inte våga stå för det? Mår personen i fråga bättre av detta? Och hur liten är man inte som människa om man inte vågar stå för vad man tycker? Fånigt!

Fick denna fula kommentar ang klippet jag la in på "Lillprinsen":



Jaa ni.. vad säger man? Ursch för såna människor!

Detta blev mitt svar:

"Jag vet MYCKET VÄL vad en förvildad tamkatt är, då jag jobbar med detta dagligen för föreningen Katthjälpen i Sundsvall. Katten i videoklippet är INTE en förvildad tamkatt då den är född ute och har därefter blivit infångad. Förstår inte varför du kastar skit när du faktiskt inte har en aning om vad du pratar om!? Att inte ens kunna stå för vad du skriver, utan istället göra ett anonymt konto som sedan raderats. Herregud!"

Jättefina katter söker hem!


SIMON
Jättegosig och busig kille, ca 7 mån, okastrerad, självklart rumsren.


CINDY
Väldigt låg i rang så bör vara ensamkatt, behöver mycket kärlek.
Är en mycket gosig och social tjej.



KIARA
En tuff katt som är väldigt klok.
Aktiv och nyfiken så bör få vara ute.
Pratglad och kelsjuk katt :)


Intresserad?
Ring mig på: 073 - 044 60 66
// Ida Selin, Katthjälpen i Sundsvall

Det verkar lösa sig för "Gubben" :)



Tack vare en bloggläsare får troligtvis Gubben flytta nästa vecka.
Urgulligt att du kunde hjälpa mig blogga om detta!
Tusen tack MLI,
FEEEETLÄÄÄNK:
http://lovelimli.blogg.se/

ALLA FÅR LIGGA

Idag har man varit väldigt nyttosam! Har hunnit med en hel del. Jobbat en stund, tvättat min vardagsrumsmatta, gjorde egna semlor, och nu sitter jag och myser i ett fotbad framför teven.

Sitter och kikar runt lite på nätet nu bara. Hittade en bok som verkar bra.
Nån som läst den?