Hur många flaggor kan man få på FB egentligen?



Åååh sånt här blir man glad av alltså :D
Puss på er!

Raggningsrepliker som skulle funka på mig!

Paow hade idag skrivit olika raggningsrepliker som skulle funka på henne, så jag hakar väl på jag också och drar några som för mig skulle funka :)


1. Får jag låna
din telefon? Jag lovade min kompis att jag skulle ringa när jag träffade min drömkvinna.

2. Om du vore en ny hamburgare på McDonalds skulle du heta McLäcker.

3. Finns det en livboj här i närheten? Jag håller på att drunkna i dina ögon.

4. Med tanke på vilken effekt du har på mina nedre regioner, antar jag att ditt namn är Viagra.

5. Vet du var närmaste sjukhus ligger? Jag tror att jag stukade foten när jag föll för dig.

6. Grattis! Du har korats till den vackraste personen i rummet. Vinsten är en natt med mig.

7. Fryser du? För du är väldigt lättklädd i mitt huvud.

8. Hjälp, jag kvävs! Fort, ge mig mun-mot-mun-metoden!


Haha, bör väl tilläggas att vad jag menar med att de skulle "funka på mig" är att de skulle få mig att le - inget annat. Inte att jag skulle falla för personen! :)

Dock är den enda raggningsrepliken jag fått nog SVERIGES SÄMSTA!
- Jag ska komma in i dig ikväll jag..
- Ehm, jag skulle inte tro det va...? =)







Pyss!


Tack till alla som grattat mig =)



Ni var fler också, men orkar inte lägga in allihopa utan det här får räcka som tack till er ALLA =)
Puss på er! <3


Garagestädning!

Idag måste jag försöka komma ihåg att städa ur garaget och lämna in de nycklarna hos HSB.
Jag har ju nämligen varit garageägare i 3 månader, helt ofrivilligt! : )
Det är ju tre uppsägningsmånader som jag fick ta då någon hyrt i mitt namn utan att säga upp det i tid.
Så då ska jag tömma på allt skrot som blivit kvarlämnat där. Dock var det mest pantburkar och skräp för däcken och skylten som stod kvar, har vi redan burit därifrån.



Vid det lilla röda krysset bor jag : )
Klicka på bilden för större bild

Nu måste jag jobba vidare. Pyss!

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Hur vackert är inte det?!!!! :'( Jag smälter iaf!


Otroligt vackert! Tänk vad mycket mer texter på svenska berör?



<3

Carola kastrerad!

Carola överlevde kastreringen! Jag har varit så himla orolig hela dagen för det är ju alltid en risk med att söva! Fyfan jag vill inte ens tänka på vad som kunnat hända!

Hursomhelst, Carola fick 3 sprutor med smärtstillande som hon ska äta i 3 dagar. Hon får inte gå ut på 10 dagar, och tratten ska hon ha tills dess att såret läkt igen så pass att det inte går att bita/riva upp.

Lillgumman har ätit lite nu och går omkring och beter sig konstigt. Hon går numera baklänges (hon försöker komma ur tratten) .



Tack Ziri för att du tog dig tid att åka dit med henne, och sedan hämta henne! <3

Pyss

SJUKLING

Igår var jag och Ziri ut och badade med pappa i Grönpölen. Vi köpte skitbilliga jordgubbar på Hemköp i Granlo. (där kostar de bara 15 kr/kilo) Jättegoda! Hämtade även hem min bil från Sodalen som ska besiktas nu i veckan! :) Sen gick vi kvällspromenad med Emil Sellén och Hampus Svedin.

Trodde jag fick en allergichock igår då jag nös och snorade i princip hela dagen. Träffade ju väldigt många olika slags djur. Katt, hund och häst. Men idag mår jag ännu sämre, och jag känner det även i halsen så jag gissar på en förkylning. Jag låter verkligen sjuk när jag pratar, haha!



Skjutsade upp min lilla Carolasnuttis på vetrinärshuset imorse för en kastrering! <3

Nu ska jag jobba vidare! Puss <3


Glad midsommar! :)

Idag är det midsommarafton och då ska jag passa på att gå ut och träffa lite folk :)
Väntar på att Evelina ska hämta upp mig nu så ska vi fara hem till henne och parta! :D

Kvällens outfit:







Nu ska jag bara leta efter några skor som passar till :)

Ses vi ikväll kanske? :)


Ha en underbra midsommar allihopa, tack för att ni läser <3
Puss!

Hur kan stjärnorna veta allt?

Sitter och läser astrologi på nätet. Det är nästan lite läskigt hur väl de stämmer in alltså! Det här är vad som står om mig:

Kräftan

22 Juni - 22 Juli

Allmänt: För kräftan betyder familjen allt och hon är väldigt beskyddande. Hon har en förmåga att göra alla hon tycker om till "familjemedlemmar" och hennes omsorg om de nära och kära sviker aldrig. Kräftan lever genom känslor och har ett rikt inre liv som gör henne lynnig och ibland svårmodig. Hon har ett mycket känsligt sinne och för att skydda det kan hon utåt sett verka sluten och hård. Hon har ett stort behov av trygghet och håller därför ofta fast vi både människor och miljöer.
Kräftan passar ihop med: Fiskarna och Skorpinjonen.

Kräftkvinnan kan vara svår att förstå sig på efterosm hon har ett känsligt sinne och ett djupt allvar. Men med försiktighet och tålamod kan man vinna hennes förtroende. Kräftkvinnan är mycket lättsårad och känslig för kritik. Men när hon känner trygghet i en relation så är hon mycket varm och kärleksfull. Hon planerar sin ekonomi väl och är sällan slösaktig. Kräftkvinnan är fulla av empati och en väldigt god lyssnare. Ger du henne ett förtroende så kan du vara säker på att det du har sagt stannar hos henne.


Källa

Hm, jag ska alltså hitta en fisk eller en skorpion. Men hur gör man då om man är förälskad i ett lejon?

Kräfta och lejon: Lejonet får kräftan att känna sig trygg och säker. (true!) Kräftan behöver stabilitet som lejonet kan ge denne. Det är viktigt för det här paret att lejonet får bli den dominanta part han/hon passar att vara medan kräftan får ta en mer undergiven roll.

Men jag vill inte vara undergiven.. Jag lever i en värld där alla är lika mycket värda och ska behandlas med respekt. Dumma horoskop!
Dejtade ett tag en tvilling, HAHA. Det är så sjukt vad äckligt bra det stämde det som stod mellan oss. Jag tror många kan gissa vem jag pratar om bara genom att läsa det som stod...

Kräfta och tvilling: Det är lätt hänt att kräftan faller för tvillingens charmiga och spännande sätt men på sikt kan det göra kräftan osäker i sin roll som partner. Konflikter kan uppstå på grund av att kräftan tycker om att vara för sig själv hemma medan tvillingen är mer för umgänge med olika människor. Det blir svårt att hålla liv i det här förhållandet på sikt.

Eller?

Källa

HUR DU GER DIN KATT MEDICIN

      TIO ENKLA STEG       
  • Sitt i en soffa. Plocka upp katten och håll den som om du skulle ge napplaskan till en baby. Tala mjukt till den.
  • Med din högra hand, smek kattens hals tills den öppnar munnen (ha tålamod). Släpp tabletten i munnen. Släpp katten och lägg märke till åt vilket håll den springer.
  • Ta upp tabletten från golvet och hämta katten. Sitt på köksgolvet . Håll katten som förut och släpp i tabletten. Släpp katten och lägg märke till åt vilket håll den springer
  • Kravla över golvet för att plocka upp tabletten och leta reda på katten. Hämta in den tillbaka till köket. Håll katten som förut men häll fast dess framtassar med överarmen. Släpp tabletten i munnen.
  • Lossa klorna från baktassarna från armen. Hämta katten. Plocka upp den halvsmälta tabletten och släng den i soporna.
  • Ta en ny tablett ur burken. Gå till badrummet och hämta en tjock handduk. Stanna i badrummet med katten och stäng dörren.
  • Sitt på badrumsgolvet, linda handduken runt kisse så att bara huvudet sticker fram. Håll kisse som förut och ta tabletten från tvättställskanten.
  • Hämta ner katten från toppen av duschkabinen (du visste inte att katter kan hoppa 2,5 m rakt upp i luften, eller hur?), och linda handduken lite hårdare den här gången samtidigt som du ser till att tassarna inte kan komma fram. Med fingrarna på ömse sidor om dess käft lirkar du upp den och petar in tabletten. Stäng munnen fort (kattens, inte din).
  • Sitt på golvet med katten i knät samtidigt som du kliar den under hakan och talar vänligt till den i minst en halvtimma medan tabletten löser upp sig.
  • Lossa handduken, öppna badrumsdörren. Tvätta rivsåren med tvål och vatten, kamma dig och gå och hitta på något att sysselsätta dig med i 7 -12 timmar, upprepa sedan proceduren.

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Har hänt lite saker sen jag skrev sist! Har börjat sommarjobba på DHL nu, vilket var min räddning till att kunna säga upp mig från städet. Så nu jobbar jag 8-16.30 varje vardag t om augusti :) Plus att jag jobbar xtra som assistent då det finns lediga pass :) Förmodligen kommer det bli mer jobb som ass efter sommarjobbet. Får se om jag klarar mig på det eller om jag fortsätter plugga istället. Har inte bestämt mig än :)

första dagen på jobbet (igår) kände jag att jag fick ont i ögonen (eftersom att jag har synfel och inte har några läsglasögon). så idag satte jag i mina färgade linser med styrka i och då kändes det lite bättre :)


Gillar verligen inte färgen, men så länge det underlättar ansträngningen för ögonen så är jag nöjd! Ser ni skillnaden?

Sen kom min morbror hit och kollade på min spis vad som behövs för att koppla in den (han är elektriker). så på lördag ska vi dona med det! :) när han hade farit klippte jag lite i häcken + i mitt träd på framsidan och rensade ogräs mellan stenplattorna.
såhär såg det ut innan..




kommer en "efter"-bild sen :)

nu borde jag sova!


We beat the odds together
I'm glad we didn't listen
Look at what we would be missin'
<3



Sean Banan - Skaka rumpa (sommarplågan 2010?)


Svar på tal:

kommentar:
jag hoppas verkligen att du skämtar när du ifrågasätter varför man har vänner av det andra könet? Måste vara det mest KORKADE en människa kan säga!! Jag blir rädd när jag läser det, efter den slutsatsen borde du verkligen granska vart problemet egentligen ligger. Förmodligen i dig!!! Att ens tänka den tanken måste vara ett starkt tecken på SJUKLIG svartsjuka! Talar du från egna erfarenheter eller?:) Det kanske är DU som har svårt att vara mer än ''bekant'' med en kille. Det låter som så!;) Men att dra andra över den kanten låter bara helt jävla sjukt!.... galet, efterblivet, desperat.. you name it! Du får mig riktigt illamående.. Har du dessutom vart så perfekt själv? Eller är detta inte bara ett jävla mytomaneri? ett SKÄMT?! patetiska människa.

IP: 80.202.79.235

svar:
Uppenbarligen är inte du och jag vänner, då du är för feg för att ta detta med mig och istället lämnar en anonym kommentar på min blogg. Du har inte en aning om hur det känns att bli grundlurad på det sätt jag blev, och du har inte en aning om hur svårt det är att lita på någon efter något sånt. Och ja, jag var SJUKLIGT svartsjuk precis som du skriver, men till all rätt då jag hade rätt vid varje gång. Varenda jävla gång! Det var ingen inbillning från min sida, det var ren fakta!
Jag har inga som helst problem att visa killar var gränsen går, och hade du känt mig hade du vetat att jag har inga killkompisar som jag umgås med, utav vi är bara bekanta!

"Om du inte kan säga någonting snällt, så säg ingenting alls" sa den kloka Stampe i Bambi. Detta fick man alltså lära sig när man var liten. Och jag tycker det är jävligt synd att så många inte lyssnade på honom. Jag har aldrig förstått grejen med att lämna elaka kommentarer, eller överhuvudtaget att säga elaka saker. Hur mår man egentligen då? Varför vill man en annan människa något illa? Jag tycker snarare att det är du som verkar ha problem, då du ödslar energi med att försöka ställa en diagnos på mig genom att försöka tolka mina upplevelser.
Det roliga i det hela är du tror att du är anonym bara för att pratar via en dataskärm.

Det är fult att ljuga!

Tänk vad vissa händelser i ens liv kan påverka hela ens sätt att vara! Jag träffade ett tag en kille som jag gång på gång kom på med smusslande hit och dit med andra tjejer. Jag blev i början varnad av hans X att han höll på med mig och henne samtidigt, vilket jag valde att inte tro på. När jag sedan upptäckte hur lätt han hade att slänga ur sig en lögn, helt i onödan, började jag fundera på att det hans ex sa faktiskt kanske var sant.
Jag råkade av misstag se ett mail hon hade skickat till honom, och då förstod jag att det hela var sant.
Efter detta började jag snoka på honom, vilket är väldigt olikt mig som aldrig nånsin varit det minsta svartsjuk av mig. Men vid varje tillfälle jag snokade, hittade jag nya saker som fick mig att fortsätta snoka. Alla dessa tjejer var ju "bara kompisar" enligt honom, men som han ville träffa och ha kontakt med. Varför ska man ens ha kompisar av det andra könet? Det räcker att hålla bekant kontakt enligt mig. Annars skapar det bara svartsjuka!

Fan fan fan, vad detta har satt spår i mig! Jag litar inte på någon! Jag hatar att jag ska vara så svartsjuk, men jag kommer förmodligen aldrig komma över alla dessa lögner. Hur kan man ljuga någon rätt upp i ansiktet bara sådär? Min mamma har alltid lärt mig att - "det är fult att ljuga" - och på mig gör det uppriktigt sagt ont i magen när jag kläcker ur mig en lögn. Därför gör jag inte heller det!

Den människa jag litat på i ur och skur, och som jag litat på till 100 % - märker jag nu hur jag börjar ställa mot väggen och känna otillit till. Åh, snälla du förlåt mig! Kanske vi kan gå halvvägs? Jag ska bättra mig jag lovar! Men jag behöver ditt stöd <3

Snygg tvättförvaring?

Jag har länge gått och funderat över någon snygg tvättförvaring!
Förut hade jag denna från jysk (fast på min var det 9 korgar) men den gav jag till min lillasyster då den inte rymde så mkt:



Jag har nämligen vissa krav på hur den ska vara.
  1. Det ska gå att sortera färgvis, på en gång! Vill inte behöva stå och gräva bland allt så fort man ska köra en maskin.
  2. Den ska rymma mycket tvätt!
  3. Den ska vara snygg!!! :)

Såg en jättesnygg sittmöbel på BOOM som skulle funka! Och även IKEA hade liknande varianter!

599:- på Boom


749:- på IKEA


795:- på IKEA
(skulle isåfall måla den vit)


Eller den här söta sittbänken från IKEA, 795:-


Vilken tycker ni var snyggast? Hur förvarar ni er smutstvätt? Har ni nå bra tips?



Toner som berör!



Sissel Kyrkjebø & Espen Lind - Where the lost ones go


Jill Johnson - Nathalie



Lara Fabian - Adagio


Andrea Bocelli, Laura Pausini - Dare To Live



Andrea Bocelli & Hayley Westenra - Vivo Per Lei