joppah joppah johohppah!

Idag när jag slutade jobba kl 10, frågade de ifall jag ville fortsätta jobba till 16.30.
Tyvärr hade ju jag lektion 12.10-13.30 så det gick inte. Men snäll som de är på mitt jobb fixade de så att jag åkte på lektion, sedan åkte jag tillbaka och jobbade 13.30-20.00 :)

ihiii :D

Åh vilken underbar dag!!!! Jag mår så bra! :)



Snyggt eller inte?
(inte jag på bilden)

Tjuvlyssnat











Åh vad jag mår bra när jag får jobba!

Förut när jag jobbade som mest på RentAv, slog tanken mig ibland att
"Fan va skönt det vore att vara arbetslös" - men ACK så fel man kunde ha.
Nu när jag bara gått hemma, har jag ju märkt att det är bland det värsta som finns! Nog beror det mycket på att jag samtidigt har panik över min ekonomiska situation, men ändå! Jag behöver stimuleras!

Nu i veckan har de ringt från både assistent-jobbet och städ-jobbet - vilket känns jättekul! :)
Och ni minns sist jag jobbade som assistent, att jag skrev att jag ÄLSKAR att jobba här? :)
Det verkar smitta av sig! För idag fick jag höra att det är så roligt när jag jobbar här :D iih!

Och i tisdags när jag städade på ett ställe fick jag beröm över min städning! En tjej kom fram till mig och tackade för att jag städade så nogrannt och fint där :) Denne har även tidigare gett mig beröm, vilket känns skitkul :D

Idag har jag jobbat på städet 7-16 och jobbar nu 22-10 som assistent :)



Nu ska jag lägga mig o kika på teve eller läsa läxa, sen sova :)
Ring gärna och underhåll mig om nån vill :D

Natti <3

Inte precis som jag hade tänkt mig!

Tog fram och bäddade iordning en låda som Carola ska få ha sina kattungar i...



Foppa
Carola

Cirka 30 min senare...



Carola har gått därifrån.. och Foppa ligger fortfarande kvar!

Okej mobbas inte ;)

Enligt "spåkulan ljuger aldrig" på Facebook stod det att jag skulle sjunga lite mer för det skulle jag må bra av! Så då bestämde jag mig för att spela in min favoritlåt just nu!




Det var inte sjuksköterskans fel utan apotekets!

Tydligen fanns receptet i mitt namn fick jag veta idag. Apotektjejen sa till mig igår att den medicin som stod i mitt namn var något annat än den medicin jag skulle ha. För det låg någon medicin i mitt namn men hon sa att det var inte pencillin - men det var det tydligen! Bra personal :P

Så imorgon ska jag försöka hinna träffa pappa eller Ziri för att få låna pengar till det.

Idag har jag först haft biologilektion 8.20-11.20 sedan jobbade jag på städet i 1,5h. Sedan gick jag från skönsberg till granloholm! *stolt*

Imorgon har jag mattelektion 8-12 tror jag, sedan ska jag på ett flyttstäd. Sedan börjar jag jobba som assistent kl 22-10 dagen efter! :D iiiih känns så bra att få börja jobba lite igen :D

Nu sitter jag bara och söker på lite sköna låtar på youtube! :D













Apoteket har inte fått något recept!?

Sjuksköterskan (som jag berömde så gott i mitt förra inlägg) hade tydligen missat att skicka iväg ett recept till apoteket! För idag när jag var dit och skulle hämta ut det så fanns det inte där! Så nu måste jag ringa till sjukhuset imorgon och fråga vad de sysslar med!

Idag har jag jobbat på städet 11.30-16.00 . Bra med lite extra pengar!
Imorgon har jag 2 lektioner sedan ska jag städa ett ställe efter det.



Vilka patetiska människor det finns !
Gör allt för att måla upp en som en dålig människa.
Som tur var kom ju sanningen fram till slut.
Hoppas du skämdes rejält då! ;)

Var på akuten idag

Då inte medicinen hjälpte som jag fick utskriven i fredags mot urinvägsinfektion, fick jag idag uppsöka akutmottagningen. Pappa och Ziri hämtade mig på Luleåvägen och vi åkte ut till dom. När vi kom ut hit gick jag på toaletten och fick genast en jävulsk värk!!! Det sved, kliade samtidigt som det kändes som att det brann därnere!

På dersa initiativ åkte jag och Ziri iväg mot sjukhuset. Jag ville men visste att jag inte hade råd. Men världens snällaste Ziri  betalade för mig! I owe you honey! <3

Fick göra en riktig gynundersökning där en del tester gjordes. Hon sa att mina symptom som jag beskrev lät som en viss sjukdom, vilket gjorde att hon skrev ut pencillin till mig! Vi behövde inte ens vänta på provsvaren ifall att det var något eller inte. Utan enligt henne "var det bättre att behandla en gång för mycket än för lite" :)
Jävulskt schysst sjuksyrra!

Så vi får se om den här kuren funkar bättre :)



You'll always have a place in my heart!


Urinvägsjävlainfektion igen!


Har haft så sjukt jävla ont så natten till iförrgår kunde jag inte sova utan låg bara och grät. Eller TILLSLUT lyckades jag ju sova några timmar iaf. och när jag vaknade hade jag lika ont fortfarande!
Så då ringde jag till Hud och Kön igår. Där hänvisade mig vidare till Gyn där de i sin tur hänvisade mig vidare till Vårdcentralen. Där sa de att den läkare jag stod listad på inte kunde ta emot några patienter så hon skulle lägga en lapp till sin chef så skulle denne ringa upp mig nästa vecka! Men hallå?! NÄSTA VECKA LEVER INTE JAG.. så känns det iaf!

Idag ringde de iaf, som tur var, och sa att jag fick en akuttid kl 15.15 hos någon Fredrik.
- Fredrik? frågade jag
- Jaa.. jag förstår att det kan kännas konstigt med en manlig doktor som utför gynundersökning, men vi är kort om personal... och han är en jättefin kille!
"Jättefin kille"?! Det var INTE direkt vad jag ville höra. Jag ville höra att det var en gammal gubbe som snart ska pensioneras!
Aja! Jag ville ju bli botad och veta vad det var för något, så det fick ju så lov att gå bra liksom!
Hursomhelst, hade jag tur! Jag behövde bara lämna urinprov så såg han ju på en gång att det var urinvägsinfektion. Så nu går jag på pencillin i 5 dagar! :)




älskar att vara personlig assistent!

Igår eftermiddag ringde min brukare och frågade om jag kunde jobba. Självklart svarade jag ja! Dels för att jag behöver pengarna för att kunna betala mina räkningar,  men också för att jag mår så himla bra av att vara här! Jag jobbar som assistent åt världens snällaste kille! Och för dom som känner mig riktigt bra vet ni ju att det är den egenskap jag tycker är allra viktigast hos en människa.
Jag försöker vara så genomsnäll det bara går, även om jag vet att jag misslyckas ibland. Speciellt när jag själv mår dåligt, så går det ut över de jag älskar. Förlåt för det!
Det finns saker här i livet jag gjort som jag verkligen önskar att jag kunde ha ogjorda. Jag har sårat människor som jag verkligen inte vill något illa. Jag tänker mig helt enkelt inte för! Och efteråt gräver jag ner mig och mår alltid lika dåligt. Men jag vet, jag måste skärpa mig! Jag är verkligen Deppomästare! Och det är ingen titel jag är stolt över :P

Jag började jobba kl 15 igår och slutar kl 10 nu på morgonen. Då ska jag sätta mig på en buss hem och sedan gå till komvux då jag har biologiprov kl 12 :)

Kan ju säga att jag har RÅPLUGGAT hela natten :D Hoppas det visar sig i ett bra resultat!

Nu ska jag dyka ner i boken igen och plugga vidare om celler, DNA och genetik!

Hörs dåh! <3



PÅRR ja vet :b

Skitliv

Vet verkligen inte hur jag ska klara mig ekonomiskt.. :'( Räkningarna trillar in titt som tätt och jag får bara mer och mer ångest över hur jag ska klara av att betala dom. Den bittra sanningen är att jag skulle aldrig flyttat hit till Luleåvägen. Skulle bott kvar på Riddargatan istället. Allt var så mycket bättre förr :'(

Man mådde mycket bättre då! Men det är lätt att vara efterklok..! :(


Love is gone


lite bilder från några dagar tillbaka

den första bilen är helt sjuk tycker jag! vi hade räkfrossa och såg melodifestivalen ute hos pappa i lördags och TITTA vad vi fick med på köpet! En liten fisk, haha! Så groose!






hennings pickup till höger, och mats pickup till vänster. liiiiite skillnad ;)



jag och henning skulle köpa bananer med oss till märta för vi skulle bli bjuden på pannkakor till middag och marängswisch till efterrätt!



jag säger bara det... citygross fruktavdelning är verkligen UNDER ALL KRITIK!


Skottat baksidan åt katterna idag :)

Nu har Foppa skrikit på mig så länge för att han vill ut o röra på sig. Det har varit så sjukt mycket snö på baksidan att dom inte kan ta sig någonstans, utan bara sitta på utemöbeln.

Så nu har jag skottat en gång åt mina kissar så dom kan ut och möte världen! :D



foppa och runar utforskar!



ojoj! korvstoppning :D



carola höll sig på avstånd till en början...



...sedan ville hon också vara med :)



"ursch för denna vintern"



Ruuuunar!



Tack matte! Nu kan vi leka med andra kissar i området!


åh åh åh!

Vad allt känns piss när man inte har några pengar.. livet känns så jävla värdelöst! Henning peppar mig hela tiden att jag ska se saker positivt, men det är så jävla svårt! Jag är nog en ganska negativ människa som lätt känner mig deprimerad. Känns nånting fel, så är allt fel.

Jag har liksom ett jobb som jag tog tjänstledigt ifrån när jag bestämde mig för att börja plugga. När jag sedan insåg att utbildningen var helt fel för mig, hoppade jag av för att komma tillbaka och jobba.
Fick då till svar att jag inte kan komma tillbaka än för jag är ju "tjänstledigt tom juli". Dom skulle göra ALLT för att bryta tjänstledigheten så jag fick komma tillbaka. Ändå förlänger dom min vikaries anställning från att gå ut i december till att nu gälla tom JULI. Sedan förlänger dom även annan personal istället för att ta in mig, och när hon jag delar schema med nu sagt upp sig - har de lagt över hennes schema på annan personal. GAAH! Så behandlar man fan inte folk! Och ingenting kan jag göra åt saken!

Är så himla kluven nu hur jag ska göra..

Har hittat en utbildning jag vill gå som heter Etologi och Djurskydd - som är det jag verkligen är intresserad av! Grejen är (som ni som klickat på länken redan sett) att det krävs en hel del kurser som jag inte läst bla. Matte C+D - vilket jag är osäker på om jag verkligen klarar av! Sedan OM OM - jag nu skulle lyckas med utbildningen så är det ju så att jag är faktiskt djurallergiker. Dock inte så farligt i nuläget, men det kan ju alltid bli värre?
Jag har kommit in på kurserna på komvux, men får då bara 2500/mån i bidrag. Och det klarar jag ju mig inte på!

Sedan eftersom min arbetsledare sagt att dom inte kan säga upp mig så jag får stämpla, så vet jag inte om jag ska säga upp mig istället. Då är det 45 straffdagar innan man har rätt till a-kassa, om jag inte tar helt fel. Men samtidigt om jag klarar mig fram till Juli så har jag ju tillbaka min fasta tjänst då på 50%.

Hur ska jag göra?!!