Så jävla less på det här skitlivet nu

Dödslängtan och ångest.. Hur förklarar man det för sin partner utan att han ska ta det personligt? Och utan att oroa honom?
Fan att man inte kan ta en atarax heller då jag ska upp å jobba imorgon :/


Kommentarer
Postat av: :'(

Ida du får inte prata såhär! Man blir så jävla orolig så man vet inte vart man ska ta vägen!!!:(

När började det här?:(

2012-05-14 @ 09:15:24
Postat av: Vännen

Det som har varit är ingenting man kan påverka, så man måste försöka se att livet är det man har framför sig.

Om jag var du, skulle jag försöka få tankarna på saker man tycker om, som att kanske göra någon fin renovering som tar lite tid så man får tänka mycket på det. Eller kanske rent utav flytta! Man kan behöva knyta nya kontakter, för i en liten stad som Sundsvall blir man väl lätt påmind om dåliga saker:( sedan har du ju ett jobb som ger dig massvis med tid till jobbiga tankar också? Tror du inte det kan vara så att man känner sig extra deprimerad av bara tanken på att ta piller? Jag har ingen aning hur det funkar.

Jag går omkring med en klump i magen sedan jag fick veta att du mådde som du gör!:(

Ta hand om dig nu! Du är inte en svag person Ida, du är bara inne i en svacka! Försök ha roligt och försök glömma det som har varit, så hoppas vi att den positiva, roliga och omtänksamma Ida kommer tillbaka så fort som möjligt:) vi saknar dig!

2012-05-14 @ 09:54:03
Postat av: Frejan

Hej tjejen. Jag skriver här för jag önskar vara anonym, så du behöver inte publicera det här...



jag är en tjej som kommer från sundsvall och känner inte dig, men jag råkade slinka in på din sida och läste lite, fångades av dina dystra ord om hur du har mått den här våren(eller kanske längre?). Det låter som din kropp mår riktigt dåligt och att du inte får den hjälp du behöver.



Det jag tänkte spontant på en grej som du kanske har lust att pröva, jag skriver och förklarar så gott jag kan i korta drag så får du fundera om det vore något för dig.



Kroppens byggstenar behöver en rad olika ämnen, mineraler och vitaminer för att alla funktioner ska kunna fungera ordentligt. Det här får man ju i sig via kosten. Det jag tänkte berätta om är mineralerna. Det finns över 20 st av dem i kroppen, men framförallt är det 12 mineraler som huvudsakligen är byggnads- o funktionselement i kroppens vävnader och vätskor. Om man kremerar en kropp så är det dessa 12 mineraler som finns kvar i askan. Alla sjukdomssymtom beror på brist av, eller rubbad balans av dessa byggstenar. Järn är en av dessa och järnbrist har du säkert hört om, speciellt tjejer kan få det, och då får man nedsatt immunförsvar, håglöshet etc.. Men både hjärnan och alla organ behöver sina byggstenar och om bristen är stor och man haft den länge kan det leda till en rad problem, och depression är en av dem.



Jag tror att näringsrik mat är rätt väg för att medicinera sig själv naturligt men att ta hjälp på traven av tillskott om bristen och behovet är stort. Jag har själv haft massa problem som jag botat under två år med hjälp av allsidig kost och dessa cellsalter, eller "schusslersalter" som de kallas.( det är en tysk vid namn schüssler som var läkare och homeopat som introducerade terapin på 1800talet, och i tyskland är detta jättestort men börjar komma mer o mer till sverige. I princip alla tyskar har dessa salter hemma i badrumsskåpet som hemmaapotek. finns massa om detta om du googlar) Jag har inte haft en sjukdag sedan dess förutom matförgiftning. känns nästan sjukt:) Mår bättre än jag nånsin gjort!

Min mormor tappade allt hår för några år sedan och var riktigt dålig, dåligt hjärta, rasade i vikt m.m m.m. läkarna sa till henne att det var ålderdom och att det inte fanns något att göra åt saken. hon började bära peruk och var riktigt nere, sa att" nu är jag gammal på riktigt, nu är mitt liv över". Men min mamma som är väldigt insatt och kunnig kring dessa salter(hennes hobby:) skickade ned salterna till mormor och hon åt dem under hela sommaren. På hösten när vi besökte henne öppnade hon dörren och visade sin "hemlighet"; att håret växt ut, tjockt friskt hår! hon hade också fått tillbaka sin aptit och energi! Det var den största anledningen till att jag började känna att "shit, dessa salter hjälper." och började använda mig av dem och hjälpa vänner i min omgivning. jag ser också till att försöka äta mat som innehåller de ämnen jag verkar ha brist på. förut hade jag sjukt mycket sömnproblem och malande tankar men det blir bättre och bättre.



Cellsalterna används även av homeopatiska veterinärer och de fungerar bevisligen på djur också så det är ingen placeboeffekt vi talar om, utan ren o skär kemi.



Jag bor inte i sundsvall längre men brukar beställa salter av min mamma som bor där, hon köper på en hälsokostbutik i skönsberg. Det är billigaste stället att köpa. kostar 70kr burken och är typ 10.- billigare än andra ställen i sverige. räcker någon/några månader beroende på vad man behöver för dos.



Nu känns det som jag pratat på hur mkt som helst här. vet inte om du skulle ha lust att prova men jag läste det du skrev o fick bara sådan lust att hjälpa för det tror jag verkligen det skulle göra!! Jag har en lista som jag skulle kunna mejla dig på alla 12 salter, bristsyptom och vad de gör i kroppen, även vilken mat man kan äta för att få i sig det. Av de symptom jag utlästa av ditt inlägg: mardrömmar, sömnproblem, depression, glömska, låter som klockrena nr2 och nr6 av salterna..det är calcium phosporicum och kalium phosporicum... Men mejla mig på [email protected] om du vill ha listan. Jag vet också vilka doser man ska ta osv. har lärt mig mycket av mor och ja, haha detta börjar ju nästan bli till en hobby of my own märker jag. Styrkekramar/ anonym tjej



2012-07-23 @ 21:21:46
Postat av: frejan

blev visst publicerad direkt! du får gärna ta bort det, var menat som ett privat mejl:)

2012-07-23 @ 21:23:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback