Sjuka tankar

Jag orkar inte med dessa tankar längre.. Daglig dödslängtan. Varför? Jag får höra att jag är för fin för att må dåligt, men det handlar inte om det. Jag skiter fullständigt i mitt utseende. Jag vill bara må bra. Varför kan jag inte bara njuta av livets goda stunder? Alltid finns denna eviga längtan. Även då livet har sina ljusa stunder, så känns det som att döden vore ett bättre alternativ. Död. Det låter så drastiskt när man säger det, för det är inte så att folk pratar om det. Men jag är van vid tanken. För mig är det inget konstigt. Men ändå är det nåt som stoppar mig. Och jag vill veta vad. Jag förstår inte. Som att gå och längta efter nya tapeter, och sen aldrig göra det. Sån är ju inte jag. I just do it.


Kommentarer
Postat av: Mamsen

Älsklingsbarn, jag vet inte vad jag ska säga eller hur jag ska formulera det... Jag älskar dig och vill att du ska leva - det vet jag att du vet, och jag förstår att det inte är det som är grejen... Förstår dig så innerligt väl, och är ändå tom på ord.
Jag förstår ju och vet också hur det känns, men vet samtidigt inte vad jag kan säga för att visa dig en väg ut ur känslan. Mina ord blir liksom så futtiga. Provar ändå... Så här tänker jag:
När man mår pyton är vila, lugn och rutiner viktiga! Oregelbundenhet och avsaknad av rutin i vardagen o vardagslivet, är en stressfaktor, som tär och laddar ur själsbatterierna. Det blir liksom ingen skillnad på vila och jobb, vill och måste, vardagsgrå dagar och glädjedagar.
När lugnet i rutiner och vardagslunk finns, så är det lättare att hitta glädjeämnen och guldkorn.
"Nu är det bara två dagar kvar tills..."
"Snaaaart är det..."
"Nu är det bara X timmar tills..."
"Ikväll är det..."
"Imorrn är det..."

Fysiskt mående är också viktigt -- hormonbalans, vitaminer, mineraler, allmäntillstånd... ja, du vet. Om kroppen har jobbigt rent fysiskt, blir också psyket lidande. Du skulle behöva få träffa en läkare, som är specialiserad på bl.a. sköldkörteln.
Har din arbetsgivare nån form av försäkring, som ger dig rätt att åka till t ex Stockholm för att få träffa en sådan läkare?

Kropp o själ hänger ihop, stumpan.

Jag äääälskar dig och finns för dig när som helst på dygnet, varje dag, alla dagar i livet! <3

2013-01-03 @ 10:59:46
Postat av: Fika Jesper

Kram på Ida<3333333333

2013-01-04 @ 19:27:41
Postat av: Millan

Hej gumman! Kommer mina sms fram till dig? Jag messade dig i onsdags och i torsdags. En del säger att mina mess inte kommer fram så du kanske aldrig fick dem? Hoppas allt är bra med dig! Kramar!

2013-06-14 @ 10:45:00
URL: http://kamomillans.blogg.se
Postat av: Anonym

kan du inte börja blogga igen?? dett kan kanske vara skönt att få skriva av sig eller ha något att pyssla med....

2013-06-17 @ 15:05:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback